TRAINER

Na zijn succesvolle carrière heeft Remy zijn passie gevonden in het geven van trainingen. Hij is hoofdtrainer bij Bonjasky Academy en geeft hier training aan onder andere kinderen, recreanten en wedstrijdvechters. Van onervaren beginners tot (aanstaande) topsporters deze trainen allemaal met hun eigen ambities bij de Bonjasky Academy.

Een training van Remy Bonjasky is technisch, motiverend, inspirerend maar ook leuk, je zal altijd goede tips en verfijnde technieken kunnen verwachten in de trainingen van Remy Bonjasky. Als trainer heeft hij ook een succesvol programma voor de jeugd van de Bonjasky Academy geschreven het Champsprogram. Remy vond het belangrijk dat de kinderen gestimuleerd werden en dat er beter gepresteerd werd.

Daarnaast worden er door het Champsprogram groepen gecreëerd waarin de kinderen allemaal met andere kinderen trainen die van hetzelfde niveau zijn. Dit voorkomt onnodige blessures, maar houdt het kickboksen ook leuk en uitdagend. Door met kinderen op hetzelfde niveau te trainen blijft de kwaliteit van de lessen hoog en blijven de kinderen tijdens de lessen geprikkeld door de verschillende uitdagingen. Ook dat vindt Remy belangrijk, het constant verbeteren van de technieken van zijn leerlingen. Onder de hoede van Remy zijn ook wedstrijdvechters te vinden. Ook geeft Remy personal training, business workouts voor bedrijven en clinics op locatie.

 

Personal Training

“Zelfvertrouwen, conditie, kracht… er zijn zoveel redenen om te gaan sporten. Tijdens een privéles neemt Remy Bonjasky je doelstellingen door. Je krijgt een leerzame en motiverende les, volledig afgestemd op jouw niveau en wensen. Één op één begeleiding zorgt voor de meeste en snelste resultaten, maar het is geen garantie dat je jouw doelen behaalt. Je zult hier zelf hard voor moeten werken. Remy kan je motiveren, tips geven en adviseren, maar je zult zelf discipline moeten hebben. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname en ontvang je een korte impressie video van de les als aandenken. Remy wilt je een ervaring meegeven die je niet zomaar zult vergeten.

Business Workout & Clinics

Samen trainen met je collega’s onder leiding van een Wereldkampioen kickboksen is leuk, uitdagend en zal jou en je team motiveren. Met kickboksen train je je conditie, de kracht van je spieren en het is een totale body workout. De training is een uur en na deze tijd is er een moment om Remy alle vragen te stellen, natuurlijk wordt het foto moment niet vergeten. Wil jij liever dat Remy Bonjasky naar jouw locatie komt voor een intensieve training, dan boek je de clinic. Anderhalf uur lang gaan jullie trainen, van een warming up tot het leren van de juiste basis technieken. Het verdedigen, aanval en counter technieken, al deze aspecten komen aan bod. Na deze leerzame clinic vervolgt hij met een Q&A.
Bent u er klaar voor om Remy uit te nodigen voor zijn bijdrage aan uw event door middel van een toffe business workout of een technisch clinic in Nederland of ergens anders in de wereld dan is dit zeker mogelijk.

Boek hier jouw training

“Het is mijn passie geworden om ervaringen aan anderen mee te geven.”