Kracht komt in vele vormen. Sinds 2010 heeft Bonjasky Academy mensen gemotiveerd en geholpen het vuur in zichzelf te vinden. De weg die Remy Bonjasky heeft moeten afleggen om drievoudig wereldkampioen K1 te worden, is de basis van de Academy. Train hard, met het eind in gedachten. Ook jij kan wereldkampioen worden. Bonjasky Academy is de grootste en meest vernieuwende Martial Arts Gym van Nederland. Ervaar afwisselende kwaliteitslessen in kickboksen, boksen, mixed martial arts en fitness onder professionele begeleiding.

Bonjasky Academy voor iedereen

Zowel ‘recreanten’ als beginnende en allround sporters worden fysiek en mentaal uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Of het nu gaat om kickboksen, boksen, mixed martial arts, fitness of power & conditioning lessen; de hoge intensiteit van onze trainingen biedt alleen maar voordelen voor je lichaam. 

Als je sterker of beter wil worden in één van onze trainingen, dan zorgen wij ervoor dat jouw lichaam zich aanpast aan de nieuwe trainingsprikkel. Daarnaast staan wij bekend om onze super leuke lessen zoals ‘Ladies Only’ en Ouder & Kind les”. De jeugd binnen de Bonjasky Academy volgt een geheel eigen programma, genaamd Champsprogram.

Kickboksen bij de Academy is een full body workout en een van de beste calorieën verbranders. Bovendien verbetert het je reflexen, je balans en je totale conditie. Gezondheid is een van de belangrijkste pijlers van de Bonjasky Academy. De Academy onderscheidt zich daarbij door zijn toegankelijkheid en persoonlijke aandacht voor zijn leden. En niet geheel onbelangrijk: Bonjasky Academy heeft hygiëne en properheid hoog in het vaandel staan.
Bonjasky Academy is in het bezit van het Keurmerk Vechtsportautoriteit.

RAW DIAMONDS

Raw Diamonds is het kickboksgala dat een aantal keer per jaar georganiseerd wordt door Remy Bonjasky en de Bonjasky Academy om vechters een podium te verschaffen om te stralen. Raw Diamonds biedt de jeugd de kans om zich letterlijk en figuurlijk omhoog te knokken. De ambiance, kwaliteit en het elan is evenwel van een groots en compleet evenement, zowel voor de vechters, bezoekers als de partners van de gala’s. Dit realiseert de Bonjasky Acadamy onder andere door alle facetten, zoals de matchmaking, communicatie, entertainment en de catering tot in de puntjes te verzorgen tijdens de productie.

“Train hard, Fight easy.”