MOTIVATIONAL SPEAKER

“Topsport, het is letterlijk vallen en opstaan. Een goede carrière komt niet aanwaaien. De dingen die ik zelf heb meegemaakt en heb ondervonden, zijn voor mij ontzettend belangrijk geweest. Tegenslagen vormen je tot de persoon die je nu bent. Als je iets écht wilt, moet je er hard voor werken. Ik vind het belangrijk om mijn leerlessen door te geven, zo kunnen we van elkaar blijven leren.”

Gevormd in de buurten van de Amsterdamse Bijlmer, gevochten in een kolkende Tokio Dome, voor K1-finales die wereldwijd in 124 landen live werden uitgezonden. En teruggegaan naar waar het begon, middels zijn sportscholen: ‘Ik wil deze en de volgende jonge generaties kernwaarden meegeven als respect, discipline en doorzettingsvermogen.’ Als ‘The Flying Gentleman’ won de kickbokser drie keer het K-1 World Championship en was hij God in Japan, waar hij werd aanbeden omdat hij niet het prototype was van een vechtsporter.

“Van de straat naar de ring – de man met een droom – en weer terug naar de straat: de man met een missie… Ik heb een voorbeeldfunctie en die pak ik.”

Remy vertelt in zijn presentaties over zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan. Zo heeft hij onder andere gesproken op events van ABN Amro, ADO Den Haag, Gemeente Almere en Gemeente Amsterdam. Ook het publiek is divers, van kinderen tot aan succesvolle ondernemers en het Nederlandse hockeyelftal. Het topsport leven loopt parallel met ondernemerschap en het leven van sommige mensen. Het gaat over risico’s nemen, passie, de concurrentie in de gaten houden, altijd scherp zijn, oplossingsgericht denken en kansen zien. De verhalen uit de sportwereld blijven goed hangen en vaak ontstaat er een andere blik op bepaalde situaties.

Remy boeken voor jouw event?

Door zijn ervaring in de topsport kunnen verschillende thema’s besproken worden. Hoe ga je om met tegenslag? Hoe kun je jouw grenzen verleggen? Laat je inspireren en motiveren door Remy die in 45 minuten alles vertelt over doorzetten, doelen stellen, teambuilding en meer. De exacte invulling van zijn presentatie wordt aangepast op de doelgroep, dit gaat altijd in overleg met de organisatoren.

Neem contact met ons op

 

“Als je volledig in jezelf gelooft, zul je met 100% van je energie doorzetten, het is dé essentiële voorwaarde om doelen te bereiken.”