ENTREPRENEUR

“Tijdens mijn sportcarrière was ik volledig gefocust op het topsport leven. Maar aan het einde van mijn carrière begon ik mezelf vaker af te vragen wat ik daarna zou gaan doen. Dat het iets dichtbij de sport zou zijn, stond voor mij vast. In 2010 heb ik de Bonjasky Academy opgericht, een sportschool voor zowel recreanten als topsport vechters. Het is mijn passie geworden om ervaringen aan anderen mee te geven.

Bonjasky Academy

Bonjasky Academy is de grootste en meest vernieuwende Martial Arts Gym van Nederland. Er zijn vestigingen in Almere en Hilversum waar lessen gegeven worden in kickboksen, boksen, mixed martial arts en fitness onder professionele begeleiding. Bonjasky Academy is er voor iedereen, van jong tot oud. Naast Bonjasky Academy startte Remy ook zijn eigen kledinglijn BNJSKY en een merchandise lijn van Bonjasky Academy, met een volledige fightgear & kledinglijn. “Net als bij topsport leg ik de lat hoog. Het is mijn droom om Bonjasky Academy uit te breiden met nieuwe vestigingen verspreid over het land. Zonder een goed team om mij heen had ik hier niet kunnen staan. Het bouwen van een gezonde, sterke onderneming duurt lang maar samen met een gepassioneerd team zorgen we voor een unieke vechtsportervaring.”

Fight Body

Fight Body is het online trainingsprogramma van Remy Bonjasky powered by Bonjasky Academy. Het is het programma waar de beginnende sporter of topsporter online zijn of haar conditie kan verbeteren of op peil kan houden. Het opbouwen van spieren, conditie en techniek zijn hier aan de orde. 
Dit doen we door middel van een kickbokstraining gemixed met kracht, conditionele en functionele oefeningen om op en top fit te worden of te blijven.
Het is voor jong en oud, man of vrouw. Leuke inspirerende work-outs voor een healthy body & mind. Je kan meedoen op je eigen tempo, maar je kan jezelf ook uitdagen door zelf een hoger tempo aan te gaan tijdens het volgen van de video’s.

 

 

Bekijk hier de website

KINDERBOEK REMY BONJASKY

Remy is met zijn moeder uit Suriname in Nederland komen wonen. Het is er koud, en de kinderen zijn anders. Ze zien er zo witjes uit en op het schoolplein wordt soms gepest. Daarom verzint Remy een plannetje. Als hij nou sterk wordt, dan kan hij ervoor zorgen dat andere kinderen niet gepest worden.  Maar hoe doe je dat: sterk worden? Wat is daar eigenlijk voor nodig?

Remy wordt sterk is het eerste kinderboek van Remy Bonjasky over een kleine held die behoorlijk veel lijkt op de schrijver zelf. Het is het eerste deel in een serie die kinderen wil op een vrolijke manier laat zien dat sporten en gezonde voeding heel belangrijk zijn.
Maar vooral ook heel leuk en noodzakelijk als je een held wil worden…

Remy: Ik vind het belang van sporten en een gezonde lifestyle zo belangrijk dat ik heel graag een boek wilde maken dat jonge kinderen hier al enthousiast voor maakt. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Hoe mooi is het als deze kleine Remy met zijn boek de jeugd vroeg kan inspireren en motiveren zodat ze van jongs af aan gaan wennen aan gezonde voeding en beweging!”

Remy maakte dit eerst deel samen met TCP, Peter van Dijk en de supertalentvolle Maria Koutamanis (littlevanilla.com).

Ik vind het belang van sporten en een gezonde lifestyle zo belangrijk dat ik heel graag een boek wilde maken dat jonge kinderen hier al enthousiast voor maakt.”