Remy x LABFRESH

Twee jaar lang ben ik samen met LABFRESH bezig geweest om de perfecte broek te ontwikkelen.
De meest stretchy en stijlvolle broek, die geschikt is voor elke gelegenheid, die gemaakt is van gerecyclede materialen, die vlekwerend is en die je niet hoeft te strijken. Hij is verkrijgbaar in 4 kleuren, navy, grey, sand en olive.
Deze broek is getest en goedgekeurd door mij. Een regular rise, slim fit met toelopende pijpen.

Wat was de grootste uitdaging bij het vinden van de perfecte broek?

Voordat ik de samenwerking met LABFRESH aanging wilde ik vooral joggingbroeken dragen. Comfort, in combinatie met een goede pasvorm vinden is moeilijker dan je denkt. Zeker als je een zwaargewicht kickbokser bent. Nu we deze broek samen hebben gemaakt, kan ik met een gerust hart zeggen dat dit de meest comfortabele broek is die ik ooit heb gedragen. En tegelijkertijd zie ik er goed gekleed uit.

Deze quote gebruik je vaak: “train hard, fight easy”. Wat betekent het voor jou?

“Train hard, fight easy” betekent dat alles wat je doet, of het nu een gevecht is, een presentatie, of een doel dat je wilt bereiken: je maakt het makkelijk als je je op het ergste voorbereidt. Op die manier zal alles een stuk gemakkelijker gaan.

Wat geeft je een zelfverzekerd gevoel?

De rekbare en comfortabele stof van deze broek. Omdat ik grote benen heb, was het een uitdaging om een goed zittende en comfortabele broek te vinden. Sinds de samenwerking met LABFRESH hoef ik me geen zorgen meer te maken over het vinden van de juiste pasvorm!

Lees het gehele interview hier. https://nl.labfresh.eu/blogs/news/in-conversation-with-remy

 

Call Now Button