Remy wordt Sterk

VOORMALIG KICKBOKSER, THE FLYING GENTLEMAN, REMY BONJASKY KOMT MET EDUCATIEF KINDERBOEK OVER VOEDING EN SPORT.

Amsterdam, 4 oktober 2022 – Remy Bonjasky voormalig kickbokser en drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix komt met kinderboek om meer kinderen bewust te maken over het belang van gezonde voeding en beweging, waarbij de sport kickboksen centraal staat: Remy Wordt Sterk.

Remy Bonjasky werd geboren in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo en verhuisde op zijn vijfde met het gezin naar Nederland. Remy Bonjasky was in zijn jeugd vooral op het voetbalveld te vinden. Hij maakte op zijn achZende kennis met de vechtsport. Door zijn traptechniek kreeg Remy al snel de bijnaam The Flying
Gentleman. In 2003, bij zijn debuut in de K-1 World Grand Prix Final in Tokio, won hij ten overstaan van 70.000 toeschouwers de ]tel.

In 2004 won Remy voor de tweede maal de K-l—wereld]tel. In 2008 won hij voor de derde en laatste maal de felbegeerde K-1 World Grand Prix-]tel.

In september 2010 opende Remy zijn eerste sportschool, Bonjasky Academy, in Almere. Sinds de opening van zijn sportschool richt Remy zich op het trainen van zowel kinderen als volwassenen. De basis van een goede training is gezonde voeding en hoe eerder kinderen hier bewust van zijn, hoe meer profijt zij hiervan zullen hebben in de ontwikkeling van hun leven.

Remy wordt sterk
Remy wordt sterk is het eerste boek uit een boekenserie waarbij alle draait om gezonde voeding, diversiteit en inclusiviteit en sporten en bewegen. Het eerste boek uit de boekenserie zal zich richten op het kickboksen. De reden dat er voor deze sport is gekozen als eerste edi]e, is omdat Remy bekend is geworden door kickboksen en het grote publiek hem hierdoor kent. In de navolgende edi]es van de boekenserie van Remy wordt sterk zullen er andere sporten als hoofdthema aan bod komen zoals voetbal, tennis, hockey en basketbal.

Remy wordt sterk is vanaf 22 september 2022 te bestellen; de boeklancering vindt plaats op 5 oktober 2022. Verkoopprijs €15,95, te bestellen en verkrijgbaar via www.truecolorspublisher.com

 

Call Now Button