Remy Bonjasky X Cupra

Remy Bonjasky nieuwe CUPRA-ambassadeur als dé belichaming van ‘unstoppable impulse’

 

CUPRA en ‘The Flying Gentleman’ samen in de ring

 

Leusden, 7 juli 2022 – Grote doorbraken en persoonlijke records komen vaak voort uit een impuls; een onbedwingbare behoefte om gehoor te geven aan een opwelling. Niet voor niks heeft CUPRA drievoudig K-1 World Grand Prix kampioen zwaargewicht Remy Bonjasky aan zich verbonden als Nederlandse ambassadeur. Als er iemand is die impulsen inzet als katalysator voor vooruitgang, dan is hij het.

De weg die CUPRA is ingeslagen om de ‘Tribe’ met gelijkgestemden uit te breiden, kent geen grenzen. Ook Remy Bonjasky – ook wel The Flying Gentleman genoemd – staat bekend om een onconventionele mindset. Remy is een scherp en verfijnd individu die als vechter altijd verder ging dan wat er van hem verwacht werd. Deze verfijnde visie maakt hem tegenwoordig ook tot een unieke en succesvolle ondernemer. Met zijn visionaire blik en ondernemende inborst helpt hij – geheel in lijn met de vooruitstrevende missie van CUPRA – als leraar, coach en motivator de volgende generatie bij het vinden en volgen van hun impulsen.

Motivator

Net als CUPRA kent Remy die onbedwingbare impuls om zichzelf en anderen te helpen vooruitgang te boeken. Voorheen als atleet die hoge prestaties neerzette, vandaag de dag als inspirator en motivator voor de nieuwe generatie. Dit door jongeren te leren hoe ze kunnen vertrouwen op hun instinct, om zo verder te komen met sporten of in het leven. Daarnaast heeft Remy een fantastisch stijlgevoel en houdt hij van auto’s. CUPRA Nederland is dan ook enorm blij om hem als officiële Nederlandse CUPRA Tribe Member te verwelkomen.

“De inzichten, kennis en ervaring die ik heb opgedaan als professioneel atleet gebruik ik vandaag de dag om jongeren om mij heen te inspireren bij het vinden van hun eigen impulsen, om zo de doelen te bereiken die ze voor ogen hebben,” aldus Remy Bonjasky. “Ik vind het fantastisch om hierin samen te werken met CUPRA, dat dezelfde denkwijze hanteert als ik; een merk dat zichzelf graag uitdaagt, net als zijn klanten en de elektrische-auto-industrie, om zo de prestaties van elektrisch rijden te verbeteren.”

Tijdens het partnership trekken Remy en CUPRA gezamenlijk op om te onderzoeken hoe zij én hun communities hun weg volgen voorbij de status quo. Weten wat je te wachten staat? Bekijk de aankondigingsvideo voor een eerste indruk en volg op de socials van Remy en CUPRA van dichtbij hoe deze reis zich verder ontvouwt.

Call Now Button