Op de cover én columnist Kek Mama

Remy Bonjasky is de nieuwe columnist van Kek Mama Magazine! Vanaf eind april deelt hij maandelijks het wel en wee van zijn gezin met de lezeressen van de nummer 1 glossy voor moeders.

Papa boven alles

“Ik vind het zo leuk dat ik ben gevraagd om voor Kek Mama columns te schrijven”, aldus Remy Bonjasky. “Ik ben oud-wereldkampioen in het kickboksen, sportschoolhouder van twee vestigingen, trainer, motivational speaker, echtgenoot en nog veel meer, maar bovenal ben ik vader van drie prachtige kinderen. Ik zal de Kek Mama-lezers meenemen in mijn wereld en een kijkje geven in mijn leven.”

Lees hier zijn eerste column: https://www.kekmama.nl/artikel/column/remy-bonjasky-als-je-dochter-een-pruillipje-opzet-bezwijkt-elke-papa

Op de cover

In de editie Kek Mama 6 siert Remy de cover met zijn gehele gezin en geeft hij een groot en openhartig interview.

“Ik prijs me gelukkig,” zegt Remy serieus. “Je ziet veel samengestelde gezinnen tegen problemen aanlopen, en ik ben ontzettend blij dat dit bij ons totaal niet aan de orde is.” Een succesverhaal dus, mede dankzij het karakter van zijn verloofde. “Renate beweegt heel natuurlijk mee met het gezin.”

Call Now Button